nuffnang

..myFOllOweRs..

bLOg i fOllOw..!!

Image01 Photobucket 'create

nak cari aper???

Get This Wan Hazel Home Wan Hazel LINK Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Get This.

Monday, July 11, 2011

sediH+beNganG=ahhh tensiOnnya..!!!

..bangun tdO jer,hati niy berdebar2 yang teramat pelik..
nak tau nape??
hari niy result untuk pOsting dah kuar kat nOtice bOard..
sO apa lagi??
cepat2 bangun n gO tO kOlej..

dnie pOm berkumpul dengan member2 untuk dengar briefing..sempat lagi diOrang niy ngumpat..suka sangat wat citer laa..kakaka..guwau jer..sitiey yang sibuk bercerita hal negara..


tengOk Fatin yang turut khusyuk mendengar..!!

yang dua Orang niy,bersungguh2 menjadi pendengar yang setia..

nOrley pOn tengah khusyuk jgak..

pieka plak sempat lagi pOsing

aku ngan leya plak sibuk berpOsing..
jangan marah aaa...


kartimar plak xpdulikan tentang isu yang di sebarkan,tapi sibuk dux tengOk BB Pika yang baru dibelinya..


wOii tengOk sini lahh..!!!

xlama kmudian..
tut tut tut...


NURDINIE BINTI RUSLI...!!!!

nama yang spatOtnya xdisebut,terpaksa disebut jugak..
kOrang mestu quiry knapa nama dnie di sebut kan??
sebenarnya,nama yang di panggil niy hendaklah menjadi leader untuk pegang envelOpe n serahkan pada CI kat tempat pOsting...


ingatkan kene dekat2 jer,tapi yang terkezzzuuttt tuh,dnie kene kat JOHOR Once again..!!!
hampehh...
sem lepas dah kene kat JOHOR...niy kene lagi...

tahu x apa yang sedih+bengang tu???
sebab:
1-terpaksa berjauhan dengan family+beloved
2-kene packing barang dalam masa sehari (entah sempat atau x??)
3-uwaaa,xdapat tengOk Malaysia VS Arsenal..!!
4-berpuasa selama 4hari d tempat Orang..(entah nak bersahur+berbuka dgn aper laa)
5-xdapat g terawih(walaupun kadang2 jer pergi)
6-nak makan pOn susah
7-terpaksa berbelanja lebih..

isk..isk...moOd=very sad
xper laa,yang dnie redha tuh dapat laa berpuasa yang selebihnya d hOmetOwn..
n dapat raya gak ngan family+belOved..
huhuhu...sO bersedia lah untuk ke negeri Orang selama 3mgu k..

niy plak scedule rOtatiOn dnie punya..

(3mgu) 17/7 - 5/8 = Hospital tangkak,jOhOr
(3mgu) 7/8 - 25/8 = Puasat Rawatan An-Nisa',kOta bharu
(1mgu) 28/8 - 3/9 = Cuti Hari Raya AidilFitri
(2mgu) 4/9 - 15/9 = Renal Care Dylisis,kOta bharu
(2mgu) 18/9 - 29/9 = MOckward,kOlej

p/s : ikuti perkemnbangan seterusnya..tenkiu..

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hak milik http://jandniez.blogspot.com sepenuhnya