nuffnang

..myFOllOweRs..

bLOg i fOllOw..!!

Image01 Photobucket 'create

nak cari aper???

Get This Wan Hazel Home Wan Hazel LINK Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Get This.

Wednesday, August 31, 2011

Tuesday, August 09, 2011

wOrdlEss wEdnEsday


tempahan dibuka sekarang..!!!

..tempahan sudah dibuka untuk pelanggan yang berminat dengan jahitan manik sempena bulan ramadhan yang akan menjelang syawal nanti..saper cepat dye yang dapat..contoh manik yang telah siap dijahit akan di update dalam masa yang terdekat ini..untuk tempahan,email saya d jan_dniez@yahoo.com
saper xsuka,bOleh angkat kaki...
<3

Monday, August 08, 2011

Belog Nadhirah 1st Giveaway



..assalamualaikum..
wahh bagus plak dnie d bulan pOse niyh ekk??
hahaha...hari niy dnie ada terbaca tentang giveaway yang di anjurkan Oleh pemilik belog spotlight-sukasuki niy, sO pikir2 balik,rasa nak try lah..rugi kalau xcuba..
sO,kalau kOrang nak dapatkan hadiah berupa:

1)  doodle x 3 yang nad lukis sendiri
2)  domo keychain tajaan needle and thread x 1
3)  hp pouch tajaan needle and thread ( boleh pilih design ) x 1
3)  edit keseluruhan blog x 2

 sila lah lihat syarat2 penyertaan pada empunya belOg niy..senang jer..kOrang pasti suka dengan penyertaan niy..renung2kan dan selamat mencuba..!! hehehe... 

Monday, August 01, 2011

Selamat Berpuasa

NIAT PUASA:
NAWAITU SAMBOGO,sahaja aku pOsO pagi sajO,tengOhari aku bukO,beli nasik xser ladO,air cendOl wat hile dahagO,g make tepi lagO,sudOh make jange tOhOk ratO2,balik rumOh wat mukO dOngO,biar Ore tengOk brasO nyaknyO..hahahaha....juSt 4 FUnn,...selamat menyambut ramadhan al-mubarak kepada semua umat islam sedunia..!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hak milik http://jandniez.blogspot.com sepenuhnya